Начало Еднорогът Царството на плюшените играчки NICI!

Царството на плюшените играчки NICI!

Няма какво повече да зарадва децата ви от хубавите играчки и артикули за подаръци от NICI. Повече от 30 години те са на пазара за да се усмихват  децата и възрастните. Предлаганите продукти се отличават с красив външен вид и високотo качество на материалите, от които са изработени.

Изборът на любимите плюшени играчки е много богат. Без значение дали са за училище, офис или за дома, тези хубави играчки, канцеларски артикули и аксесоари са страхотни спътници, сладки подаръци и необходимост за всеки ден. Така например играчки от линията My First NICI, е специално разработена за нуждите на бебета и малки деца и те са неразделна част от ритуала на сън за тях, за да гарантират сладките им сънища.

За NICI най-високото качество и най-високите стандарти за сигурност са особено важни. Техите дизайнери и разработчици на продукти влагат всички свои умения и любов в своите творения. Играчките се тестват и сертифицират от независими институти и затова NICI гарантира, че срещата с техните продукти е винаги специално изживяване. В тази публикация ще ви запозная с някой от известните и любими на децата герои.

В света на еднорога!

Еднорогът присъства широко в света на артикулите на NICI. Създаден с различни имена, той може да се намери не само като играчка, а като декор на чанти, възглавници, а така също и като ключодържател.

Сподели:

You may also like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

×